A gyöngytyúk elkészítése. Fedezzük fel együtt: sütve, töltve, párolva...

A magyar weben hiánynak számító gyöngytyúk recepteket kívánjuk összegyűjteni fotókkal, videókkal saját elkészítésben tesztelve.

Párolt gyöngyös fehérborral.

Hozzávalók 4 személy részére

1 pecsenyegyöngyös darabolva,

300 g. mag nélküli fehér szöllő

1 pohár olasz fehérbor

liszt,

vaj,

olíva olaj, só, bors, rozmaring.

 

Gyöngyössült alla leccarda

 

Gyögyös pörkölt serpenyőben, puliszkával.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 5
Heti: 119
Havi: 276
Össz.: 25 030

Látogatottság növelés
Oldal: olasz receptek
A gyöngytyúk elkészítése. Fedezzük fel együtt: sütve, töltve, párolva... - © 2008 - 2024 - gyongytyukleves.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »