A gyöngytyúk elkészítése. Fedezzük fel együtt: sütve, töltve, párolva...
A magyar weben hiánynak számító gyöngytyúk recepteket kívánjuk összegyűjteni fotókkal, videókkal saját elkészítésben tesztelve.
Párolt gyöngyös fehérborral.
Hozzávalók 4 személy részére
1 pecsenyegyöngyös darabolva,
300 g. mag nélküli fehér szöllő
1 pohár olasz fehérbor
liszt,
vaj,
olíva olaj, só, bors, rozmaring.
Gyöngyössült alla leccarda
Gyögyös pörkölt serpenyőben, puliszkával.
Oldal: olasz receptek
A gyöngytyúk elkészítése. Fedezzük fel együtt: sütve, töltve, párolva... - © 2008 - 2024 - gyongytyukleves.hupont.hu
A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.
ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat